Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Όμηρος - Ατρόμητος 0 - 1 Τρεις ματιές στον αγώνα.

1η ματιά...
Γράφει το sportschios:

Φουλ Για Πρωτάθλημα Ο Ατρόμητος 

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλά νεύρα, ο Ατρόμητος πήρε σημαντικό τρίποντο επί του Ομήρου με 0-1 και έχει την τύχη στα χέρια του για την κατάκτηση του τίτλου. 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 5ο λεπτό, με τον Γκιάλη να μην μπορεί να νικήσει τον Γιαζιτζόγλου. Στο 10' ο Πελαντής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 15' γύρισμα του Φόρσου στον Πελαντή που δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα. Ο Λιτσάκης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή στο 20' με τον Σωτηράκη να περνάει στη θέση του τραυματία Ζαχαρίου. Τραυματίας αποχώρησε μετά από δέκα λεπτά και ο Ζαννίκος για τον Ατρόμητο, με τον Σέργη να περνάει στη θέση του. Στο δεύτερο, από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Μπανιάς έκανε ωραία ενέργεια και έβγαλε για τον Φόρσο, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα. 
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ομήρου επέστεψαν με άσπρες εμφανίσεις, σε σχέση με τις μπλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο Γκιάλης είχε και πάλι την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του να μπλοκάρει ο Γιαζιτζόγλου στο 55'. Στο 60' τρίτη αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Μερκούρη στη θέση του τραυματία Μπανιά. Στο 65ο λεπτό ο Ατρόμητος κερδίζει πέναλτι από μαρκάρισμα του Μουλάκη στον Σέργη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη του Τσαπάρα. Ο Παντελής Σούκας ανέλαβε την εκτέλεση και αστόχησε, αλλά στην επαναφορά ο αδερφός του Σίμος έκανε το 0-1. Ο Μερκούρης στο 78' με σουτ ανάγκαασε το Σταθάκη να διώξει. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοκοκύρης αφήνει την ομάδα του με 10 παίκτες, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας. Στο 85' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι του Κούτικα πάνω στον Φόρσο και στο 88' οι Πελαντής και Μερκούρης μπερδεύονται από κοντά και χάνουν μεγάλη ευκαιρία.

Όμηρος: Γιαζιτζογλου, Κοκοκυρης, Γεροντιδακης, Χαζαθανασης, Ψαρουδης, Αγορης, Ζαχαριου (Σωτηράκης, Πουλιός), Μουλακης, Πελαντης, Μπανιας (Μερκούρης), Φορσος
Ατρόμητος: Σταθακης, Σουκας Σ., Σουκας Π. (Ματέρης), Γκιαλης, Νιακας, Δικας, Νύκτας, Κουτικας, Αττωνης, Τομαζος, Ζαννικος (Σέργης)

Φωτογραφίες: ΕΔΩ 
Βαθμολογία Ποδοσφαίρου Α' Κατηγορία 2011-2012

Συνδεθείτε με το Sportschios για να δείτε φωτογραφίες και Βίντεο
----------------------------------------------------------
2η ματιά...
Γράφει η Αθλητική Χίος (Η ΑΛΗΘΕΙΑ):

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ 1-0 ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Τρίποντο-ψυχής για τον Ατρόμητο, στο μέτριο ποιοτικά ντέρμπι

ΕΝΑ ντέρμπι δίχως αύριο έπαιξε ο Ατρόμητος στην Καλλιμασιά με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Όμηρο, με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπου θα «αναστάτωνε» και την κορυφή στην Α´ Κατηγορία. Ο Όμηρος έπαιζε για δύο αποτελέσματα την ισοπαλία και τη νίκη, κάτι που όμως δεν του βγήκε σε καλό, καθώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. 
Όλοι οι φίλαθλοι που γέμισαν το ενωσιακό γήπεδο στην Καλλιμασιά περίμεναν να δουν ωραίο ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες δεν τους δικαίωσαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα νευρικό και δυνατό παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να παίρνει τη νίκη με 1-0 και ουσιαστικά να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες ευκαιρίες και χωρίς να απειλούνται ιδιαίτερα οι δύο τερματοφύλακες. Ο Όμηρος μπήκε καλύτερα, είχε καλά πατήματα, έδειξε μεν ζωντάνια, αλλά κάποιοι μικροτραυματισμοί εκατέρωθεν έκοψαν τον καλό ρυθμό.
Αυτό το σκηνικό ανατράπηκε στην επανάληψη, με τον Ατρόμητο να μπαίνει δυνατά και να κάνει πολλές ευκαιρίες με κύριο εκτελεστή τον Σέργη. 
Όταν ο Νιάκας πήρε τη σκυτάλη και ανέβασε την ομάδα κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα, το παιχνίδι του Ατρόμητου έγινε πιο ουσιαστικό και είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει πέναλτι στο 69´. Ο Όμηρος μετά το τέρμα που  δέχθηκε ανέβασε την απόδοσή του και έκανε πλήθος ευκαιριών με τον Μερκούρη, ανεβάζοντας την αμυντική γραμμή του στο κέντρο, μην επιτρέποντας στον Ατρόμητο να βγει μπροστά. Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν
καλά στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Όμηρος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοκοκύρη (2η κίτρινη) στο 80´. 
Η διαιτησία (Τσαπάρας, Λιβανίδης, Λάμπος), δεν έκανε λάθη και διαχειρίστηκε άριστα το παιχνίδι. Το πέναλτι που δόθηκε στον Ατρόμητο δεν φαίνεται καλά, αλλά φάνηκε πως ο 41χρονος φορ του Ατρόμητου ανατράπηκε.
Στη φάση που ο Όμηρος διαμαρτύρεται, για πέναλτι πάνω στον Φόρσο, φαίνεται πως ο Κούτικας κόβει καθαρά την μπάλα. 
ΟΜΗΡΟΣ: Γιαζιτζόγλου, Χαζαθανάσης, Γεροντιδάκης, Κοκοκύρης, Ζαχαρίου (18’ λόγω τραυματισμού Σωτηράκης, 79’ Πουλιός) , Αγορής, ΜΟΥΛΑΚΗΣ, Μπανιάς (58’ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ), Πελαντής, ΨΑΡΟΥΔΗΣ, Φόρσος. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταθάκης, Τομάζος Αττώνης (87’ Κουτρής), ΓΚΙΑΛΗΣ, Κούτικας, ΝΙΑΚΑΣ, Σ. ΣΟΥΚΑΣ, Δίκας, Νύκτας, Π. Σούκας (73’ Ματέρης), Ζαννίκος (28’ λόγω τραυματισμού Σέργης).
ΜΑΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΓΚΟΛ & ΦΑΣΕΙΣ

5’ ωραία προσπάθεια του Ψαρούδη από τα αριστερά, που κόντραρε σε αμυντικούς.
6’ μπαλιά του Σ. Σούκα, από κοντά σουτ του Γκιάλη, μπλόκαρε όμως το τέρμα.
9’ προσωρινή διακοπή μετά από υπόδειξη του 2ου βοηθού για εξύβριση από την κερκίδα.
11’ γέμισμα από φάουλ του Σ. Σούκα, από κοντά όμως δεν μπόρεσε ο Δίκας να σκοράρει.
41’ εκτέλεση φάουλ του Σ. Σούκα, που πέρασε αρκετά άουτ. 
45+2’ ωραία προσπάθεια του Μπανιά, έκανε την σέντρα, ο Φόρσος δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα με το κεφάλι και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. 
55’ σουτ του Γκιάλη, μπλόκαρε με τη 2η προσπάθεια ο Γιαζιτζόγλου.
60’ ο Ψαρούδης έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω, επανήλθε όμως στο παιχνίδι και συνέχισε κανονικά. 
66’ σέντρα του Π. Σούκα από πλάγια θέση έκανε την κεφαλιά ο Σέργης, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα και έδιωξαν οι αμυντικοί.
67’ φανταστική προσπάθεια του Νιάκα, έδωσε στον Σέργη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι.
69’ το εκτέλεσε ο Π. Σούκας, ο Γιαζιτζόγλου απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο Σ. Σούκας έκανε το 0-1.
76’ ωραία προσπάθεια του Σέργη, έδιωξαν όμως οι αμυντικοί.
80’ μετά από λάθος της άμυνας ο Μερκούρης έκανε το γυριστό σουτ, με τον Σταθάκη να διώχνει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.
86’ ο Όμηρος κακώς φωνάζει για πέναλτι πάνω στον Φόρσο, καθώς ο Κούτικας βρήκε καθαρά την μπάλα.
88’ κατέβασε ωραία ο Πελαντής μέσα στη μικρή περιοχή, μπερδεύτηκε όμως με τον Μερκούρη και έχασαν μεγάλη ευκαιρία.
90’ σουτ του Μερκούρη, κακή απόκρουση από τον Σταθάκη, δεν κινδύνεψε όμως στη συνέχεια.
90+2’ Σουτ του Γεροντιδάκη μπλόκαρε χαμηλά και σταθερά ο αντίπαλος γκολκίπερ.

EΠΟΜΕΝΗ (23η αγωνιστική)
Σάββατο 24/3/12

Ατρόμητος-Κοφινάς (Δημ. Στάδιο – 16.00)
Πύργος-Ηρακλής (Πυργίου – 16.00)
Κανάρης-Αναγέννηση (Νενήτων – 16.00)
Καρυές-Όμηρος (Φαφαλίειο – 16.00)
Τετάρτη 28/3/12
Ελάτα-Καλαμωτή (Πυργίου - 17.00)
Τετάρτη 4/4/12
Βαρβασιακός-Δάφνη (Δημ. Στάδιο – 17.00)
Ρεπό Α.Ε. Χ/Β
-----------------------------------------------------------
3η ματιά... 

Γράφει ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

Αλλάζει χέρια  η κορυφή 

Σε ένα αγώνα για δυνατά νεύρα, ο Ατρόμητος πήρε μια σημαντική νίκη από τον Όμηρο με 0-1 και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Όμηρος διαμαρτύρεται για δύο φάσεις, στο πέναλτι που καταλογίσθηκε εις βάρος του και σε ένα που υποστηρίζει ότι δεν του δόθηκε, αλλά συνολικά ο Ατρόμητος είχε καλύτερη παρουσία ως ομάδα μέσα στο γήπεδο. 

Σε αργή κίνηση 

5’: Ο Γιαζιτζόγλου αποκρούει πλασέ του Γκιάλη. 
10΄: Κεφαλιά του Πελαντή ελάχιστα άουτ.
65΄: Ο Ατρόμητος κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουλάκη στον Σέργη, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Γιαζιτζόγλου απόκρουσε την εκτέλεση του Π. Σούκα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Σ. Σούκας πρόλαβε τους παίκτες του Όμηρου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
78΄: Ο Σταθάκης αποκρούει δύσκολα δυνατό σουτ του Μερκούρη. 
80΄: Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοκοκύρης.  
85΄: Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Φόρσου από τον Κούτικα, αλλά ο διαιτητής Τσαπάρας έδειξε «παίζεται».
88΄: Πελαντής και Μερκούρης χάνουν από κοντά μεγάλη ευκαιρία.

Κανείς δεν υστέρησε από τον Ατρόμητο, αλλά η ομάδα στηρίχθηκε στην πολύ καλή λειτουργία της τριάδας των Δίκα, Νιάκα και Γκιάλη. 

ΟΜΗΡΟΣ: Γιαζιτζόγλου, Κοκοκύρης, Γεροντιδάκης, Χαζαθανάσης, Ψαρούδης, Αγορής, Ζαχαρίου (16`Σωτηράκης, 82`Πουλιός), Μουλάκης, Πελαντής, Μπανιάς (61`Μερκούρης), Φόρσος. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σταθάκης, Σούκας Σ., Σούκας Π. (Ματέρης), Γκιάλης, Νιάκας, Δίκας, Νύκτας, Κούτικας, Αττώνης, Τομάζος, Ζαννίκος (Σέργης). 

ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ

ΣΤ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ(Ατρόμητος)
«Είναι λογικό να λείπει η ποιότητα από τέτοια παιχνίδια. Ήταν ένα τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου μετά από ένα μεγάλο κενό, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις με τέτοιες συνθήκες. Είχα όμως απαιτήσεις από το πρώτο ημίχρονο, που το πετάξαμε επειδή παρασυρθήκαμε από το ρυθμό του Ομήρου. Έχουμε δυνατότητες να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο, αλλά σε ένα βαθμό το δικαιολογείς. Στα δύσκολα παιχνίδια θέλει και δυνατούς χαρακτήρες. Θεωρώ ότι νικήσαμε δίκαια απέναντι σε μια ομάδα με πάθος και διάθεση, που ήταν και πρώτη. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για εμάς, θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί έχουμε  χάσει βαθμούς στα εύκολα παιχνίδια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ανατροπές, ο αγώνας επιβίωσης είναι ο ισχυρότερος όλων. Δεν μπορείς να αδιαφορήσεις σε αγώνες με ομάδες που προσπαθούν να σωθούν, καμία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Πανηγυρίζουμε τώρα και από την Τρίτη δουλειά».

Π. ΛΙΤΣΑΚΗΣ (Όμηρος)
«Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος από διαιτητικά λάθη. Ο αγώνας κρίθηκε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας, καθώς, αν ήταν ο Μουλάκης που το έκανε, έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που δεν έγινε. Ακόμη δεν έδωσε ένα σε εμάς στην ανατροπή του Φόρσου. Αυτές οι δύο αποφάσεις ήταν καταδικαστικές για εμάς. Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε τη νίκη, δεν στοχεύσαμε σε δύο αποτελέσματα επειδή και με την ισοπαλία θα ήμασταν και πάλι πρώτοι, στο τέλος τα παίξαμε όλα για όλα για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με λίγες φάσεις στις περιοχές. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, αλλά τώρα για εμάς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:


ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Καλλιμασιά, 821 00 ΧΙΟΣ
Τηλέφωνα
2271051324
Φαξ
2271051324

Ιστολόγια (Blogs)
kallimasia.blogspot.com
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
kallimasiachios@yahoo.gr
panagiakallim@in.gr

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1/1/2023 - 31/12/2025

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος

Παντελής Ν. Νεαμονίτης, Αντιπρόεδρος

Αιμιλιανός Κ. Ευαγγελινός, Γραμματέας

Γεώργιος Αρ. Γιαννούμης, Ταμίας

Κωνσταντίνος Δ. Γιαλούσης, Μέλος

ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ

Διοικούσα Επιτροπή (Η θητεία λήγει στις 31/12/2025)

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Ελένη Φραντζέσκου, Ταμίας
Πλουμή Ευαγγελινού, Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γιαλούσης, Μέλος
Διαμάντω Παντελούκα, Μέλος
Παρασκευή Ακρατοπούλου, Μέλος
Ευθυμία Κουκούλη, Μέλος

Το Ε.Φ.Τ., που συστάθηκε την 1η – 11-1994, συνεχίζει, με τη βοήθεια του Θεού, την προσπάθεια για συστηματικότερη οργάνωση του φιλανθρωπικού και ευρύτερα κοινωνικού έργου της τοπικής μας εκκλησίας και θεωρεί προς την κατεύθυνση αυτή αυτονόητη τη συνεργασία με όλους τους φορείς.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ υπ' αριθ. 105/1998 της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Νικόλαος Ι. Ανδρεάδης, Ταμίας
Γεώργιος Αρ. Γιαννούμης, Γραμματέας
Παντελής Ν. Νεαμονίτης, Μέλος
Κωνσταντίνος Γ. Σταμούλης, Μέλος

Θητεία: 1/1/2023 - 31/12/2025

ΙΔΡΥΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ"

Έναρξη: 11/5/2000 (Φ.Ε.Κ. Β΄ 625/11-5-2000)
Διοικητικό Συμβούλιο (1/1/2023 - 31/12/2025)


Πρόεδρος: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος
Αντιπρόεδρος: Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου
Γραμματέας: Λεμονιά Ανδρεάδου
Ταμίας: Αιμιλιανός Ευαγγελινός
Μέλη: Γεώργιος Γιαννούμης, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Κωνσταντίνος Αχ. Συράκης

Πρώτος Πρόεδρος του Ιδρύματος:
Ο αοίδιμος Μητροπολίτης Χίου κυρός Διονύσιος (2001-2011)

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΛΑΚΙΔΙΩΤΙΣΣΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Απόφασις 3502/31.12.2013 Μητροπολιτικού Συμβουλίου Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.
Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου
(Αρμοδιότητες Ηγουμενοσυμβουλίου)

Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιεράς Μονής (περιόδου 1.1.2023 - 31.12.2025)

Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος
Θεοδώρα Μαυράκη, Αντιπρόεδρος
Διονύσιος Μελαχροινούδης, Ταμίας
Ευθυμία Κουκούλη, Γραμματέας
Διαμάντω Παντελούκα, Μέλος
Κωνσταντίνος Γκαραγκούνης, Μέλος
Ιωάννης Κουτσογιάννης, Μέλος

Καλλιμασιά χωριό μου.

Αεροπόρος Κώστας Περρίκος

Αεροπόρος Κώστας Περρίκος
«Άξιος της Πατρίδος»

Πνευματική Παραγωγή

Αγιωργούσης Μάξιμοςητροπολίτης Πιτσμπούργου)
Βούκουνας Κωνσταντίνος Στ.
Καρατζάς Κωνσταντίνος Γ.
Κοκκινάκης Δημήτριος Ι.
Κολλιάρος Ιωάννης Τ.
Κρεατσάς Γεώργιος Κ.
Κρουσουλούδης Νικόλαος Σ.
Μελαχροινούδης Δημήτριος Δ.
Περίκος Ιωάννης Ισ.
Συράκη Ελένη Γ.

Περίκος Ιωάννης

Καλλιμασιώτες στον αθλητισμό

Γριμπαμπής Ματθαίος, Γριμπαμπής Παντελής
Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες 2007

Κοκκώδης Γιάννης (κολύμβηση)
Ένας Καλλιμασιώτης ρέκορμαν
16/08/2004 6ος ο Kοκκώδης στους Oλυμπιακούς
Association of Hellenic Olympic Winners - Κοκκώδης Γιάννης
Γιάννης Κοκκώδης - Βικιπαίδεια
Sport.gr
"Αντίο" με πρωτιά για τον Γιάννη Κοκκώδη
"Αντίο" με πρωτιά για τον Κοκκώδη sport.gr

Μάντικας Παντελεήμων (στίβος)
Χρυσός ο Μάντικας στην Άνδρο στα 1000 παμπαίδων!
Παντελεήμων Μάντικας του Παντελή
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
Χιώτικες Διακρίσεις στο στίβο
Ένας νεαρός Καλλιμασιώτης που διαπρέπει στον αθλητισμό.
Αποτελέσματα Ανωμάλου Δρόμου Γυμνασίων-Λυκείων 2008

Μελαχροινούδης Παντελής (στίβος)
Sport.gr
Ο επιστήμονας του... 45’’.15 στο Πεκίνο!
Βραβεύσεις αθλητών από το ΝΑΟΧ, Σα 11/3/2006
1ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ 400 Μ. ΑΝΔΡΩΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΥΔΗΣ Στα χνάρια Μάντικα και Σύλλα; 22/02/2006

Μαστοράκη Κατερίνα
Βόλεϊ Γυναικών, Ρόστερ
Ονόματα βραβευθέντων αθλητών & ομάδων από το ΝΑΟΧ Κυ 12/3/2006

Γεροντιδάκης Γιώργος


19 Μετάλλια για τους Ίωνες στους Αιγαιοπελαγίτικους στίβου στην Καλλονή. 2 μετάλλια για τον Γιώργο Γεροντιδάκη


Σημείωση: Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε παράλειψη, επικοινωνήστε μαζί μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
kallimasiachios@yahoo.gr